A Debreceni Szociális Szolgáltató Központ székhelyintézménye fennállásának 55 éves évfordulóját ünnepelte az idén, amely alkalmából nagyszabású Gála Ünnepséget rendezett 2019. május 31-én a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt termében.

2019. június 7-én egy nagyszabású integrált gyermeknapi program megrendezésére került sor a Debreceni Szociális Szolgáltató Központban.

Online Lelki Egészség Tanácsadás (OLET)

A Debreceni Szociális Szolgáltató Központ 2019. május 21-23-ig „Kihívások a fogyatékkal élő embertársainkkal” címmel három napos szakmai konferenciát szervezett, azzal a céllal, hogy olyan szakemberek munkáját mutassák be, akik nap, mint nap a sérült gyermekek, felnőtt emberek életét segítik.

2016. június 07-én a Debreceni Terápiás Ház ellátottjai kiránduláson vettek részt az Erdőspusztai Bemutatóházban és Arborétumban.

A Debreceni Terápiás Házban a Juniális rendezvény hagyománya már évtizedekre nyúlik vissza. Az első években csak házon belül valósult meg a rendezvény, de a 2013-as évet követően már társintézményeink és vendégelőadóink előadásaival, produkcióival is igyekszünk színesíteni a programunkat.